Авангардът на руският премиер Дмитрий Медведев е вече в София.

...
 Авангардът на руският премиер Дмитрий Медведев е вече в София.
Коментари Харесай

Авангардът на Медведев вече в София

 Авангардът на съветският министър председател Дмитрий Медведев е към този момент в София. Провели сме предварителни срещи, стиковали сме нещата. На 4 март чакаме неговото посещаване. Това заяви през днешния ден основен контрольор Борислав Муеров, шеф на отдел „ Охранителна полиция ” към Столична дирекция на вътрешните работи.
Цялата столична полиция и част от жандармерията ще са на крайник за визитата. Дмитрий Медведев идва в София на 4 март, когато ще има среща на 4 очи с министър-председателя Бойко Борисов. На идващия ден – 5 март, ще се състои българо-руски стопански конгрес.

Районите към „ Александър Невски ”, Министерския съвет, президентството и Народното събрание ще бъдат затваряни.

Засилени ограничения за сигурност и съществени инспекции ще има на 3 март в центъра на София, поетапно ще бъдат затваряни площадите към паметника на Незнайния войник и към Народно събрание.

Освен това на 3 март вечерта в София има и мач сред „ Славия ” и „ Левски ”. Пътната полиция в София чака още на следващия ден да има проблеми с придвижването, поради Задушница.

 „ Във връзка с визитата на Дмитрий Медведев в София ще бъдат взети нужните ограничения. С цел сигурност няма по какъв начин да издам програмата, само че като цяло ще се съобразим с това, че е почивен ден и ще гледаме директно преди идването му на избраните обекти да затваряме придвижването, с цел да затрудняваме минимално напредването на жителите в столицата “, съобщи Муеров. Той уточни, че придвижването ще бъде затваряно по друго време на разнообразни обекти и трасета.

„ Първоначално ще бъде затворено придвижването по самото посрещане, което ще бъде на Паметника на незнайния боец. Там ще бъдат обособени контролно-пропускателни пунктове. Според план-програмата на Дмитрий Медведев ще бъдат поетапно затваряни и другите сектори “, разяснява началникът на охранителната полиция и уточни, че периметърът, в който ще има затваряне на улици, е в централната част на града.
Източник: klassa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР